Viki (25)

Sarthe

Nationalilté

Italian

Dernière visite

Seen recently

Vues totales

-

Inscrite

May 12, 2022

Description

Sexe
Female
Âge
25
Taille
173
Couleur de cheveux
Blonde
Longueur de cheveux
Medium
Taille du bonnet
B
Sein
Natural
Taille de vêtement
XS
Couleur des yeux
Green
Sexuel
Heterosexual
Nationalilté
Italian
Ethnicité
Mixed
Poids
61
Type de profil
Single
Fumeur
No
Tatouages
No
Perçage corporel
No
L'alcool
Occasionally
Pour qui
Mens
SMS
SMS and Call
Incall
Private Apartment
Outcall
Hotel visits only
Seins
76-80
Ventre
60-64
Hanche
78-82

À propos de moi

Buna dimineata ! Buna! Numele meu este VIKI. Dacă vrei să te distrezi de minune cu o doamnă de clasă și ai nevoie de o companie fermecătoare și discretă, eu sunt persoana potrivită. Sunt o frumoasă fată esc @ rt pariziană independentă, disponibilă pentru nevoile tale de companie. Ca esc @ rt exclusiv, ofer doar ce este mai bun care poate fi oferit. Timpul petrecut cu mine va fi foarte interesant și de cea mai bună calitate.

Am un corp cochet, un fund foarte drăguț, un sân natural mărimea E. Sunt fierbinte și [email protected] și știu să te fac fericită. Trebuie doar să te uiți la frumosul meu trup de femeie pentru a ști că voi fura inima unui bărbat. Corpul meu minunat și extrem de fierbinte te va excita

După cele trei vizite ale mele la Paris, am ajuns la concluzia să fac câteva comentarii.
Dragi bărbați, nu ofer întâlnire de 15 minute, nu mă întâlnesc pentru 50,80 trandafiri etc. și chiar dacă ești tânăr, arătos, rapid etc. Sunt sigur că îți vei găsi muza potrivită bugetului tău. Vă rog să nu vă pierdeți timpul și timpul meu.
Deoarece nu sunt întotdeauna disponibil pentru apeluri telefonice, prefer rezervările prin SMS. Respectă-i pe ceilalți \ "jucători \" pentru că în timpul unui \ "meci \" nu pot vorbi la telefon cu ceilalți, după părerea mea pur și simplu nu este respectuos!
În ceea ce privește igiena - limitarea cererii, un duș adecvat, spălatul pe dinți, nu este întotdeauna plăcut să săruți și să faci alte lucruri atunci când un bărbat miroase urât.
Despre serviciu - Ofer un serviciu exclusiv clasic. Da, fierbinte si pasionala, dulce si dulce, in orice caz, multe depind de tine !!!! Dacă ai venit cu intenția de a \"hai, surprinde-mă\", bineînțeles, voi face tot posibilul, dar această întâlnire dintre noi va fi ultima.
Notă foarte importantă, citiți cu atenție!!! - Nu propun un @ l, și, de asemenea, nu propun un trio !!!!! Așa cum au scris niște oameni deștepți în comentarii în căutarea unui partener pentru un grup în trei .... Din nou - NU OFER UN TREI !!!! Asta face
Tratez toți oaspeții cu respect și grijă și vă rog să mă respectați în același mod.

Services

Gender
Female
Age
25
Ethnicity
Mixed
Hair color
Blonde
Eye color
Green
SMS
SMS and Call

Additionnelle

Ville de base